Blossem

Once in a life time v. ’t Meijelicht ( Blossem )

 

Naar een zoektocht van ruim een half jaar troffen we in juni 2010 naar een heel aantal fokkers te hebben benaderd eindelijk toch nog een nest, waar we kans maakten op een geel labrador teefje. We hebben heel erg zorgvuldig gezocht naar een geel teefje. En bij kennel Van ’t Meijelicht in Noorden waren wij aan het goede adres. Een prachtige kennel met goed verzorgde uitstraling.

 
 Een hele mooie moeder en wederom een hele mooie vader, Precious Neelix van ’t Chielewout maakte van Blossem een erg goede keus. Neelix, de vader van Blossem heeft meerdere kampioen titels en heeft op werk/jacht gebied ook heel wat bereikt. Van onze Blossem verwachten we dan ook wel wat.

 
Blossem is een hond met enorm veel energie, en houd er van om bezig te zijn voor je. Daarom doen we met Blossem ook wat op gebied van jacht. Zo nu en dan gaan we lekker alleen met Blossem het bos in, zodat ze flink aan het werk kan, we laten haar van alles apporteren, en oefenen op verschillende commando’s. Blossem is dan helemaal in haar element.
 
 
 
 
 


 
   
   
Geslacht : Teef
Kleur : Geel
Geboren : 9 Juni 2010
Fokker : M.C.H.M. V/D Poel
   
N.H.S.B : 2798886
HD : A (Norberg waarde 40)
ED : Vrij
Ogen : Vrij (07-06-2016)
PRCD PRA :
Normaal ( door ouders )
   
Showuitslagen  
   
05-06-2011 CM Emmen: Zeer Goed
02-10-2011 Zwolle: Zeer Goed