Paris

Brinca ( Paris )

 

Nadat wij hadden besloten dat het ons wel leuk leek om een nestje labradors op de wereld te helpen, hebben we naar een aantal nesten te hebben bezocht onze keuze laten vallen op Paris.
De naam “Paris” is in ons opgekomen door onze uitstapjes naar het prachtige Parijs. De keuze op Paris kwam mede door haar mooie vader, Withara’s Sarahs Lovely Robin, een mooie robuuste reu die helemaal ons type labrador belichaamt.


Paris is 7 januari 2011, 1 jaar geworden en dit is een altijd weer een spannend moment. Want dan kan er begonnen worden met een aantal onderzoeken die zullen beslissen of Paris mee mag doen in de fokkerij of niet. En we kunnen u vertellen dat we erg blij zijn met de resultaten. Paris is HD-A en ED vrij. Ook haar ogen zijn vrij, en heeft ze Optigen Normal. Ze heeft inmiddels ook meerdere shows gelopen om haar exterieur te beoordelen. Paris heeft bijvoorbeeld al is meegedaan aan de Jachthondenshow in Bennekom, hier werd Paris 1ste geplaatst. In Wijchen heeft ze mee gedaan aan de kerstshow, hier heeft ze het heel goed gedaan en heeft ze haar eerste Uitmuntend gehaald. Maar het beste ging het met Paris op de Martini dogshow in feb. 2011, hier wist ze haar eerste 1U met Res.CAC binnen te slepen. En eigenlijk het allerbelangrijkste voor ons is naast dat Paris heel gezond is en het goed doet op shows, dat ze een geweldig lieve huishond is, een heerlijk sociaal en aanhankelijk karakter heeft.

In november 2011 heeft Paris haar eerst nest gehad samen met “Carpenny Scenario”. En in juni 2013 heeft ze een nest gehad met “Carpenny Micah at Suttonpark”
Paris is een hele goede en zorgzame moeder voor haar pups, en ook heeft ze onze kennel vergroot met 3 heerlijke labradors genaamd Mason en Pearl, beide uit haar eerste nest, en met Nola uit haar tweede nest.

 
 
 

 
 
 

   
Geslacht : Teef
Kleur : Zwart
Geboren : 7 januari 2010
Fokker : A.A Van Ulst
   
N.H.S.B : 2777813
HD : A (Norberg waarde 38)
ED : Vrij
Ogen : Vrij (03-03-2015)
PRCD PRA : Normaal ( Optigen )
Kleurvererving : BBEE ( dominant zwart )
Compleet gebit  
   
Showuitslagen  
   
05-06-2011 CM Emmen: Uitmuntend, 2de geplaatst
05-03-2011 Groningen: Uitmuntend, 1. (Res. CAC)
12-12-2010 Nijmegen: Uitmuntend