Accommodatie

Onze honden zijn een groot deel van de dag lekker buiten in de frisse lucht, afhankelijk van de weersomstandigheden vullen we deze dagindeling in. In de winter zijn ze natuurlijk meer binnen en in de zomer maken we veel gebruik van onze eigen zwemvijver. Dit is een groot natuur water omringd door gras en bossage en die tevens helemaal is omheind. Hier zijn de honden zomers veel te vinden. Het is een heerlijke verkoeling voor ze, en tegelijkertijd bouwen ze een goede conditie op door veel te bewegen in en rond vijver.

   

In de aanbouw van onze woning hebben we ruime hokken van 2m bij 1,5m waar de honden de nacht door brengen, ook worden ze hier ’s morgens en ’s avonds gevoerd. Elke hond heeft bij ons een eigen bench, hierin zijn ze groot geworden, en daar liggen ze ook het liefst. In de benches zitten geen deurtjes meer zodat ze te allen tijde over water beschikken.

 

We beschikken over een behoorlijk aantal vierkante meters in onze buiten verblijven. We hebben 2 velden( zie derde foto ) waar ze overdag verblijven. Samen met het grote stuk erf waar ze kunnen zwemmen is het altijd weer een groot feest voor onze viervoeters.